Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beröring

Fingrar som leker
Händer som smeker.

Kroppar som möts
Tystnad som bröts.

Kärleksfullt och ömt
Ord som vi ej glömt.

Älskar dig
Helar mig.

varma händer
kärlek sänder.

Beröring av han
Beröring av min man!




Fri vers av Manuela
Läst 288 gånger
Publicerad 2006-10-13 14:29



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
Oh, så fint!
2006-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Manuela

Mina favoriter
De ger varandra