Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För alltid och aldrig


Och när jag dör fortätter
jag leva

du kommer alltid ha
min kärlek innom dig

jag kommer vara din
ängel uppe i himmlen

för evigt skiner all min kärlek
ner på dig

för älskling jag älskar dig
för älskling jag behöver dig

det är allt jag gör...




Fri vers av Manuela
Läst 449 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-31 22:24



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Förnimmer en känsla av ett svagt farväl, som om diktjaget är medveten om en framtid där dess älskade får leva vidare på jorden utan Diktjaget. Mjukt stryker hon handen och viskar tröstfyllt detta kärleksregn...
2008-02-12

    Bodil Sandberg
Härliga varma spröda och ändå så starka kärleksfyllda rader !!!!
2008-02-01

  NågonAnnans
när någon minns en så har man funnits, och finns fortfarande. Vackert!
2008-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Manuela

Mina favoriter
De ger varandra