Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säljes!


Ett stort hjärta med två kammare ,

och omöblerbart tomrum!

Säljes till högstbjudande...




Fri vers av Manuela
Läst 465 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-11 23:58



Bookmark and Share


  LassO
Hm man undrar om inte många vill ha det
2008-02-02

    Bodil Sandberg
Ett synnerligen vackert erbjudande. ..i kärlekens namn
2007-12-04

    ej medlem längre
Verkar som en trevlig liten auktion och ett bra erbjudande. Men även de mest omöblerbara tomrummen kan så smångingom fyllas med ljus...
2007-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Manuela

Mina favoriter
De ger varandra