Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köket

Köket

Ser samma film varje dag
en cigarett rökande skakig flicka
som kunde vara jag
Men nu är det inte så
för här sitter jag i köket
dricker kaffe och bara tittar på

Ser folk gå in och ut
på sina balkonger
skaka mattor vattna blommor
eller tar en cigg
Alla med olika utseende
gammal eller ung trött som pigg

Ibland kommer en kvinna
och på en annan balkong en man
Ibland fantiserar jag att dom lär känna varann

Men det är väl inte troligt
Detta är ju Sverige
det skulle vara för roligt






Fri vers av Spirit
Läst 250 gånger
Publicerad 2006-10-13 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit