Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgondimma

såg över ängen
dovhjorten betade tyst
daggen bar orden




Bunden vers (Haiku) av Myself
Läst 1278 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-10-13 22:05



Bookmark and Share


  Ronny Berk
Oj..Din ordkänsla..naturen står öppen för betraktaren.. glad att jag fann Din sida...ska bli en spännande fortsättning...
2007-01-17

  _Mian_
Fann ännu en naturbetraktelse när jag bläddrade vidare i ditt arkiv som förtjänar en femma. Frisk och ljuvligt vacker naturnärhet som du förmedlar.
2006-10-17

  Maskros
tänk att man kan fånga en stämning så perfekt i så få ord. En fulländad haiku med perfekt titel och perfekta ord. "daggen bar orden" är så underbart talande, det ultimata slutet på en otroligt välskriven haiku!
2006-10-16

  Anna H
Mycket vacker haiku, rofylld. Jag gillar den!
2006-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself