Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minuter

ge mig ett par minuter bara så är jag färdig

minuter

med ögon svullna till gränsen för vad man tål

och baken öm av att sitta på toaletten i timmar

timmar

som ger mig ord

för hur färdig vi är med varandra




Fri vers av emma
Läst 534 gånger
Publicerad 2006-10-13 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emma
emma