Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte förevigt.

Ett barn kan bringa lycka,
Ett barn kan bringa sorg.

Att inte få förevigt.
Vaggar en tom korg.

Önskar inget mer.
Men kan ej få.

Ett litet barn som ler.
Ensam får jag gå.

Ett barn kan bringa lycka,
ett barn kan bringa sorg.

Det är orättvist kan tycka,
Men de är trygga i guds borg.







Fri vers av Manuela
Läst 254 gånger
Publicerad 2006-10-14 02:32



Bookmark and Share


    Camillaa
gripande,
verkligen !
/ C *
2006-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Manuela

Mina favoriter
De ger varandra