Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängla glans!

Jag såg den klart och tydligt.

Den stod in vid min säng.

Aldrig han jag skrika fast jag blev så rädd.

Men sedan såg jag vad jag ej trodde fanns.

Något som gav mig ro.

Det var en ängels varma glans.

Sedan dess har jag börjat tro.











Fri vers av Manuela
Läst 249 gånger
Publicerad 2006-10-14 02:49



Bookmark and Share


    Ylwa Moon
Jag tror att min bästa vän är en ängel, hon är vacker och alltid lika snäll.
2006-12-26

  KonstigaKatter
Oh, jag tror också på änglar :) och den enda speciella!
2006-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Manuela

Mina favoriter
De ger varandra