Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första Kyssen

Du sitter fast
vill springa men du är låst
som om en osynlig kedja håller dig i fötterna,
du kämpar
till och med gråter
men öglorna är som ögon som stirrar så du förblir tyst

-måste lugna ner mig
-jag är lugn

du känner dig för

-ingenting här
-ingenting där

trycket är oliderligt
andan tappade du långt där borta

håll för bröstet
hjärtat hoppar ur
stäng munnen
det dunkar för högt
blunda

-Jag måste blunda
-ja
-jag blundar bort allt

-Det hjälper ju inte
-hjälp
-hjälp vad händer

Som en blixt blir allt klart
av kyssen han gav




Fri vers av Androgyna tankar
Läst 328 gånger
Publicerad 2004-11-30 01:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androgyna tankar
Androgyna tankar