Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

taktik

Nu är det såhär
och då får vi rätta oss
efter det

göra det bästa
av situationen

under protest givetvis
men det tjänar inte
våra syften
att vägra delta

därför spelar vi
enligt regelboken

för att åstadkomma
en förändring
måste vi påvisa
det absurda
i rådande regelverk

genom att följa det
in absurdum




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 203 gånger
Publicerad 2006-10-14 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP