Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han har lämnat mig

Han har lämnat mig

Var det mina viskningar om det förflutna
eller
min tystnad om vad framtiden skulle kunna bära på
som drev honom på flykt?

Eller var det jag som lämnade honom?

Var det mitt oberoende av beroende
eller kanske
mitt beroende av oberoende
som manade mig att vika av från hans sida?


Det gör ont i kroppen
Det förvånar mig
Jag hade ju bestämt att inte tillåta honom komma så nära
att det smärtar när han går

Det gör ont i hjärtat
smärtan är ovälkommen
men en bekant gäst
I sorgens tecken
dukar jag upp till fest




Fri vers av annis
Läst 373 gånger
Publicerad 2004-11-30 07:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annis