Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett förvånat lugn sprider sig sakta


Ett förvånat lugn sprider sig sakta

finner grepp och håller sig fast
bit för bit.


Som om ett fönster öppnats någonstans
och frisk luft sprider sig
genom mina mörka rum


ger en föraning om solen
som tids nog
kommer att lysa upp

alla skrymslen
och vrår

i mitt sårade hjärta.




Fri vers av NadiaMi
Läst 171 gånger
Publicerad 2006-10-14 14:20



Bookmark and Share


  enkel
Fin förtröstan och övertygande andning... (men "...i mina mörka rum", och "som tids nog / lyser upp..."??)
2006-10-15
  > Nästa text
< Föregående

NadiaMi