Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min verklighet

En känsla
En tanke
En sanning för mig

Det som inte existerar
Allt blir sanning

Jag är i dimma
i min sorg

Kom och hjälp mig!




Fri vers av Hanna_
Läst 318 gånger
Publicerad 2006-10-14 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna_