Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så jag alltid velat bli begravd


Fyra vita rosor

Fyra vita rosor...
Ett svart ljus...
Och en svart kläd blek pojke...
Liggandes i en svart kista av trä...
Det är till kremeringen...
Hör jag någon säga...
Nej han ska inte bli bränd...
Jo...
Nej han ville bli begravd så här...
Nej han måste brännas efter han hals huggits...
Varför det?...
Han va själv mords benägen...
Nej han ska begravas som han är nu!...
Så hör jag en smäll och en duns…
Sen åker jag in i lik bilen på väg mot kyrkogården




Fri vers av Raven X
Läst 264 gånger
Publicerad 2006-10-15 00:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Raven X
Raven X