Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.,


Du.

Mina kristallklara tårar
blev gråa på din nakna kropp,
din vackra kropp.

Jag kunde vandra
ensam i timmar
försöka klamra mig fast vid
verkligheten.

När solen svek mig,
och andetagen blev tyngre,
kunde jag tänka på den
natten,
då mitt liv hade sprängts sönder
i många delar.

Ängslighet.

jag har förlorat mig själv.




Fri vers av Katja-
Läst 316 gånger
Publicerad 2006-10-15 13:23



Bookmark and Share


  stefan.g
Vackert och vemodig.......
2006-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Katja-
Katja-