Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
,


Vi ska vandra tillsammans jag lovar.

Parfymerade känslor
blev till het ånga.
Jag andades lycka.
Något växte.
Jag såg dig.
Snälla,
Älska sådär
som det görs i drömmar.




Fri vers av Katja-
Läst 330 gånger
Publicerad 2006-10-15 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katja-
Katja-