Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En perfekt morgon

Vaknar med solen i ansiktet
Jag ler och sträcker min arm
för att smeka din kind

Allt jag smeker är luft
för du är inte där
Du är inte där bredvid mig
och gör min morgon perfekt

Det känns tomt
Mitt leende försvinner
Jag sätter mig upp
och ser ut genom fönstret

”Hej”
Jag vänder mig snabbt om
Leendet är tillbaka
och morgonen är perfekt igen

Du står där i dörröppningen
Du ler,
och ser så där morgon söt ut,
med tandborsten i mun’




Fri vers av coffee-cup
Läst 414 gånger
Publicerad 2006-10-15 17:59



Bookmark and Share


    Camillaa
Målande bilder !
jag blir glad av din text :)
/ C *
2006-10-15
  > Nästa text
< Föregående

coffee-cup