Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du frågar mig, så tvekar jag starkt.

Allas fejkade skratt
Deras tomma leenden.
Dom tror att jag inte vet
Dom tror att jag inte bryr mig om vad dom säger
Men det är så fel.

Hur kan jag inte bry mig?
Hur kan jag ignorera deras viskningar, när jag vet att dom viskar om mig?
Deras sätt att vara så fort jag kommer,
som om jag inte visste.

Vem lurar dom mest?



Mig..? Eller varandra..?




Fri vers av Klick_
Läst 444 gånger
Publicerad 2006-10-15 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klick_