Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om vänskap

En stor sorg i livet

är alla de vänner vi övergav
men vars ljus
aldrig slocknade




Övriga genrer av aberatio
Läst 444 gånger
Publicerad 2006-10-16 14:43



Bookmark and Share


  prinscess VIP
sorglig
men ett ljust avslut
2006-10-16
  > Nästa text
< Föregående

aberatio
aberatio