Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glömde igen

gjorde det igen
kunde inte låta bli
saknade dig
trots att det var försent
du är ju borta
lär mig aldrig
trots att din gravsten
är huggen
noga utvald
med stjärnor




Fri vers av Myself
Läst 168 gånger
Publicerad 2004-11-30 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself