Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flum fluff flum

 

 

Det rasar en helikopter här ovanför

undersidan är gul

och han vrålar och skakar dig därute nu

 

Han blir till ett stort stort lejon och

mumlar vänligt att han mest

äter gräs, puh, så bra! tänker du

 

Kom in hit, ni båda!

men lejonet säger att

jag lever i en bur - VAD NU!?!

 

Till slut vågar han kika in i alla fall

och när han ser mitt stora

skogehus utropar han - Det var fint här ju!

 

Du har karameller i håret

eller hela du är gjord av dem

och jag smakar, det smakar så du!

 

Vi sitter i ring och leker bohemer

rödvin och lejonet dricker generat blod

han säger -är ni inte för små för att dricka vin?

 

Men vi skrattar och ler och säger

att vi är ingenting just nu

bara alldeles lagom för att ha kul!

 

I skogen utanför hör vi tjut

och vi släpper alla glasen och börjar titta ut

en skogsbrand leker tafatt bland trädens lut

 

Kom, säger lejonet, vi springer ut!

och vi hittar röda hinkar

och fräser BU elden, BU

 

Elden ser lite ledsen ut men

han förstår till slut och lommar

lite skamsen långt bort och tar slut

 

Lejonet, jag och du

vi dansar hoppedansen

och tjuter - vad ska vi göra NU?!?!

 




Fri vers av volatile
Läst 778 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-16 17:13



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
tihi:)
2007-10-20

    C/O
Haha! Den här e ju så härlig. Har jag inte sagt det redan?
2007-07-23

    Noyle
Älskar detta flum! Gillar
\"Du har karameller i håret

eller hela du är gjord av dem

och jag smakar, det smakar så du!\" mest.
2007-07-11

  Spindigo
Sjukt kul ( :

/Gubben utanför lådan
2007-07-11

  Albert
ja, det är roligt att läsa
vilka metaforer!!!
2007-04-06

  Amina
jippie, du min flumm vän, jaja, har redan kommenterat, men den är genombra!!!
2007-03-10

  Amina
hahaha, ååhhh, jag älskar flumm, mest, och jag måste erkänna att jag satt och småfnissade här bakom skärmen och du ska veta att jag bokmärker för att läsas när välden är för grå!!!
//amina
2007-03-04
  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile