Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har ingen aning.


Syre

Alla påstår att de behöver dig som syre.
De säger att dem älskar dig. Och du säger att du älskar dem.

Men, jag vet innerst inne att det är mig du älskar, och bara mig.

Att det är mig du drömmer och trånar efter.




Fri vers av Ema
Läst 320 gånger
Publicerad 2006-10-16 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ema