Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har ni det?


Barn skratt

Har ni någonsin skrattat så det gör ont i magen?
Verkligen gör ont, så att man måste lägga sig ner, men ändå fortsätta skratta.


Man kan säga att det är ett skratt från när man var barn.
Ett barn skratt.
Ett äkta skratt.
Ett sådant skratt som förlänger livet.
Som ser ut som glittrande fjärilar, som flyger ifrån magen ut ur munnen och ut i atmosfären.


Jag tror dessa fjärilar man får i magen när man är kär, är det skrattet.
Det äkta.
Barn skrattet.




Fri vers av Ema
Läst 424 gånger
Publicerad 2006-10-16 18:35



Bookmark and Share


  sevenmoredays
Det här var bra , verkligen.
För jag tycker att dem flesta 'skrattar' åt så himla onödiga snuskskämt nu för tiden och påstår att dem 'asgarvar' när engentligen asgarv inte är att skratta åt snuskskämt.
2006-12-21

  Gunwale VIP
Klokt tänkt. Man dör utan skratt. Bleknar,tynar bort. Därför skrattar man ibland åt ingenting - bara för att kroppen kräver skratt...
2006-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Ema