Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jadu.. Det slog mig att det faktiskt är såhär.


Jag vet inte men vet ändå.

Jag minns såväl när jag omedvetet tog din hand påväg till spårvagnen, som skulle ta oss till dansen.


Även om vi båda två vet att jag ofta håller andras händer, så är dina speciella.

De är torra, med ändå mjuka.
Igentligen inte alls lika mina egna, men de passar så bra med dem.
Kalla fast ändå varma.
Helt och hållet dina, men också mina.

När jag håller din hand blir jag trygg.
För jag vet att jag inte längre går ensam på denna jord.




Fri vers av Ema
Läst 376 gånger
Publicerad 2006-10-16 18:20



Bookmark and Share


  andreawolf
mina händer är torra. och inte ett dugg mjuka. denna dikten är däremot mjuk. man blir len och varm liksom.
2006-12-20

  Cassandra
Aaw, vad fint. Den gjorde du bra, Ema ^^
2006-10-19

  Klara_
sööt
2006-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Ema