Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


07.01

Klockan är 07.01 min vän.
Det är dags att ta bussen tillbaka.
Tillbaka till livet.

Denna natt vi hade tillsammans var något
utöver det som kallas mänskligt.

Men nu måste vi vänta tills det går en
buss tillbaka.
Kanske vi två igen får åka eller två
andra lyckliga människor.


Ha tålamod älskling.




Fri vers av Ema
Läst 376 gånger
Publicerad 2006-11-03 00:52



Bookmark and Share


  Cassandra
Tålamod, vad är det?



(<3)
2006-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Ema