Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En överblick.


Julafton

Våra liv är som julafton.

Det man gör är att längta och vänta tills kvällen.
Då man får öppna julklapparna.
Och när man fått göra det, är det slut.


En längtan, många slut.




Fri vers av Ema
Läst 367 gånger
Publicerad 2006-11-03 00:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ema