Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kritik

Jag lämnar en tom rad


så kan du skriva något själv
som passar och gör dig glad

För det jag hittills har fått ur mig
kanske inte alls passar dig




Fri vers av Spirit
Läst 244 gånger
Publicerad 2006-10-17 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit