Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vendetta



Klå prygla och spöa.
Hämnas ge igen och vedergälla.
Pina plåga och tortera.
Stympa lemlästa och massakrera.
Döda avliva och dräpa.
Förinta utplåna och tillintetgöra.

Inget jag kan göra dig
är straff nog
för allt ont du har gjort.

Men straffas måste du
utan pardon
för allt ont du har gjort.

© Boa Berg
2006-10-17
07:41




Fri vers av Boa Berg
Läst 463 gånger
Publicerad 2006-10-17 07:53



Bookmark and Share


  PPQ
gillar den det är modigt
2007-11-04

    Erika H
vilken takt du har
låter
pang o pang
pang o pang
och det känns verkligen
som ekande skott
synd bara att du upprepar
"för allt ont du gjort"
i sista stycket
den här dikten känns, riktigt hårt
naket och kallt
säger bara skitbra!
erika
2006-10-26

    Bodil Sandberg
Uj uj uj...mäktigt värre!!!
2006-10-20

  Clara-Fina
Tung dikt som för mej vittnar om oerhörd besvikelse och svek från någon man har litat på. Eller kanske mot starka makter som av suveränitet gör som dom vill i världen. Denna dikt är stark och kan passa in i många sammanhang. Bra skrivet. / Clara-Fina
2006-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg