Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MEETING MY SOULMATE

utmaning utan dess like
som balans på dansande hästar
falla i en alltid öppen famn
skratta med ett eko
i ditt skratt

flygande gränslöshet
med horisonten långt under oss
lika vettlöst vidöppet som
havet när vi vilar sida vid sida
jag hör dina tankar




Fri vers av BitterSweet
Läst 737 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-17 14:01



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en bild för leende ögon... med uppföljning av en fin text...
2007-02-11

  H. Karla
Bilden och texten tillsammans blir till en storslagen hyllning till livet, kärleken... och jag älskar det:) Har du målat den själv?
2006-10-19

    Erika H
såå ljuvligt skrivet
och bilden till, underbart
en helhetsupplevelse
vackert!!!
erika
2006-10-19

  W.Riter
Här vill jag komentera den fantastiska bilden till texten, som jag antar att du gjort själv. En härlig glädjande bild.
2006-10-17
  > Nästa text
< Föregående

BitterSweet
BitterSweet