Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt är tillängnad till två viktiga personer i mitt liv. Freja Sarezäter & Ida Ryberg som oxå kallas Batman & Superman <3


supertrion, mitt allt.

batman
som en skugga finns du alltid där
hjälper en när allt känns skit
samma humor, samma personlighet
älskad av dom goda och hatad av dom onda
jag måste vara en av dem goda
för jag älskar dej, och kommer alltid att göra

superman
genom molnen flyger du och vakar
en för varje steg man tar
du finns där och kommer alltid finnas kvar
med känslor som strålar genom ögonen
kan få dom kallaste människorna att
kunna gråta
jag vill bara säga att jag älskar dig

jag kallas wonderwomman och jag kommer alltid att finnas där för batman och superman.




Fri vers av W0ND3RW0MAN
Läst 456 gånger
Publicerad 2006-10-17 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

W0ND3RW0MAN
W0ND3RW0MAN