Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eftertankens kranka blekhet


Återblick

Ser mig i spegeln men ser inte mig
Ser ut genom fönstret men ser inte dig

Tittar på träden utanför mitt hus
Tittar på himlen men ser inget ljus

Ser tillbaka på åren som varit
Ser på timman hur tiden har farit

Tittar i spegeln ännu en gång
Tittar och hör en smärtsam sång


\"Vart tog du vägen...?\"




Övriga genrer av Carola Jeryd
Läst 341 gånger
Publicerad 2006-10-17 19:24



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
Oh, man tappar bort sig själv så lätt och ändå är det det enda som man har kvar när sagan tar slut...
2006-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för