Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.,


Älskade.

Kroppen ändrade läge,
Hej
stolen var ledig.
Jag hörde
jag saknar dig
dig
dig
dig, ett eko inom mig.

Jag ville skrika,
men stämbanden höll kvar vid tystnaden.

Telefonen ringde tre gånger.

Jag minns hur du fångade min
blick
när den var på väg neråt.
Hur orena fraser,
formades av våra drömmar.
Hur vi ständigt försvann
ur lägets punkt.

Hur mitt liv förändrades
den dagen,
då min blick
blev för tung
att bära.




Fri vers av Katja-
Läst 319 gånger
Publicerad 2006-10-17 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katja-
Katja-