Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kunde det bli så fel

Du ville vara vacker du ville vara unik
och hela tiden spännande och rik
Men med silikon i ditt bröst
fick du inte någon äkta tröst

Och med märkeskläder
som är svindyra
räckte inte pengarna till någon hyra

Nej du kommer aldrig att tycka att du duger
att försöka bli någon annan suger
Så lilla flicka vad vill du ha att dricka
du behöver inte svara det räcker att du
kan nicka

En nickedocka är det vad du vill vara
Hur kunde det bli så fel
kan någon förklara
För vi alla har varit små
och själva fått lära oss att gå

Du bruden kan gå hur långt som helst
men inte med dina fula skor
Att sälja sin kropp och sig själv
är inte det att begå hor

Ja är det priset du vill betala att
få lite bekräftelse från en kille
Som nästa dag struntar i dig
för han fick som han ville

Kanske är det tid att höja ribban nu
Börja älska dig själv
som den du är lilla fina du

Nej du blir inte ny
bara för du kan det där med att spy
Med dumheter räcker det och blir över
det är ändå bara kärlek alla behöver











Fri vers av Spirit
Läst 216 gånger
Publicerad 2006-10-18 01:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit