Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven den 19 oktober 2006


Nattliga demoner*

Sakta morgonen gry
Nattens drömmar vill inte fly
De är allt för många
En känsla vill mig fånga

Känslan av rädsla dröjer sig kvar
Känner mig liten, naken och bar
Något döljer sig i min dröm
Min själ är mörbultad och öm
Ett minne jag försökt glömma
Djupt begrava och gömma

Jag känner dina varma händer
Gör att mina känslor vänder
Vänder till här och nu
Här där det bara finns jag och du
Min känsla av styrka och mod
I mina ådror pulserar hett blod

Sakta morgonen gryr
Nattens demoner flyr




Fri vers av Annette Andersson
Läst 675 gånger
Publicerad 2006-10-19 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson