Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven den 11 juni 1998


Min dotters funderingar

Mamma, varför är inte allt som förr?
Låst är gårdagens stora dörr
Varför lever inte farmor mer?
Låt katten komma tillbaka, jag ber
Jag vill nog inte bli stor
Jag vet inte vad jag tror
Kan man stanna tiden ett tag?
Klockan slår obevekligt slag efter slag
Kan man inte backa tiden lite grann?
Så att vi åter kan hitta varann
Kunde vi ha räddat katten från döden?
Hjälpt någon annan ur nöden?
Mamma, varför är inte allt som förr
På glänt står framtidens dörr




Fri vers av Annette Andersson
Läst 544 gånger
Publicerad 2006-10-19 18:49



Bookmark and Share


  Jorska
Så full av energi, sorg, hopp, kärlek...ett barns tankar och funderingar.
Underbart!
2006-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson