Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luften andades rött


Marken skrek grått
men jag valde att titta upp

Himlen kastade mörker
jag duckade


Luften andades rött och jag andades luften,
som du andades

Du

Du skrattade sol
som himlen gömt i mörkret som jag duckat ifrån

och dina ögon
de bara log





Fri vers av Esset
Läst 305 gånger
Publicerad 2006-10-19 21:11



Bookmark and Share


    laissez_faire
Mycket bra. Särskilt de två sista raderna.
2006-10-30

    vajsa
..Väldigt bra skrivet ..
2006-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Esset
Esset