Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
saknad efter den kärlek som en gång fanns där...


Poeten


Han satt förstelnad likt
en staty mejslad ur kall gråsten.

Händerna låg hårt knutna i knät
Jeansen var slitna och
t-shirten skrynklig som ett ihopknycklat pappersark

Han suckade tungt och fingrade på sitt armbandsur

Tiden hade stannat, men klockan tickade vidare...

De mörka ringarna runt hans ögon
berodde inte på en natt utan sömn

De mörka ringarna runt hans ögon
berodde inte på ålderdom




Det fanns eviga ord som nu hade blivit bortglömda ord...









Fri vers av Elinn
Läst 523 gånger
Publicerad 2006-12-18 21:26



Bookmark and Share


  Henrik Nilsson
vemodigt men otroligt vackert...
2007-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Elinn
Elinn