Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farmor borta

Farmor borta
du fattas oss alla

Allting runtomkring
så outhärdligt stilla
och sorgligt och konstigt

De små sakerna
som var du
glider förbi

Och jag vill höra dig
en gång till

Bara små saker
som mandarinkrig eller
som när du borstade mitt hår

Bara små saker
som lökdolmar
och torkade kronärtskockor

Jag finner inte ord
för hur du fattas mig





Fri vers av Charlotte Blombäck
Läst 729 gånger
Publicerad 2004-12-02 19:00



Bookmark and Share


  Caroline Lundström
Vackert skrivet!


Min mormor dog nyligen :/
2007-08-16

  Fru Fralla
Min mormor gick bort för en tid sedan så jag kan identifiera mig med känslan...(om man nu kan göra det) Jag läser texten riktigt fort så att jag inte hinner börja gråta, men den var vacker! Precis som det känns..alla små saker som man inte egentligen visste betyddde så mycket. Bra!
2004-12-03

  Rachel Roth
du förmedlar så fint hur mycket du tyckt om din farmor...på ett stillsamt och enkelt sätt...tack!
2004-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Charlotte Blombäck
Charlotte Blombäck