hihi. tänker inte förklara den här heller. som sagt, shut up and make it your own.
" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hihi. tänker inte förklara den här heller. som sagt, shut up and make it your own.



through the storm

 

through the storm

kommer jag när jag håller

dig i handen

för du är en styrkeuppvisning i

känslig manlighet





Fri vers av volatile
Läst 300 gånger
Publicerad 2006-10-20 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile