Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fredagströtthetstrams


Orkeslöshet, trötthet, vill inte prestera, ta mig bort!


Ny, nytt, nyttigt, nyttigaste nya trenden


orkar, vill inte, kan inte


vill bara inte prestera
vill bara vara

önskar flyga
bort
till intet
eller alltet


där närvaron är så total
att allt annat försvinner


och jag bara är
är i den där underbara känslan
av fullständig enhet med allt
att bara få vara

så möt mig nu
du som
har närvaron i blick och kropp
ta min kropp, min själ
för oss bort
jag är redo att
följa med
på denna färd
ut i universum
om än bara för en natts flykt




Fri vers av Nic
Läst 294 gånger
Publicerad 2006-10-21 00:24



Bookmark and Share


  Jojo
Kan skriva under på dina ord! Du beskriver dessa känslor sååå bra.
2006-10-21

  Micael Axelsson
Mmm... underbara känslan. Vem har inte haft den längtan...
Snyggt fångat.
2006-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic