Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ögonen...


... till vind och jord



Jag skrev inga utslitna kärleksord

blott meningar enkla som du förstod

och när du se`n såg på mig och log

blev allt annat till vind och jord




Fri vers av Rimsmeden
Läst 413 gånger
Publicerad 2006-10-21 09:35



Bookmark and Share


  yasmin
Den var bra:)
i min smak
2006-10-21

    Camillaa
älskar den!
härligt flyt
/ C *
2006-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Rimsmeden