Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina händer


Att orden var tagna stulna redan användna

spelade ingen roll för du gestikulerade så vackert med dina händer

att jag var röd svettig svullen och arg

spelade inte heller någon roll

för du bara log och dina händer lyste




Fri vers av emma
Läst 671 gånger
Publicerad 2004-12-03 14:18



Bookmark and Share


  kärleksbarn
åååh nu dog jag litegrann...
2006-01-18
  > Nästa text
< Föregående

emma
emma