Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varv


jag vill inte sluta bara
gå i mål hela tiden
och har ingen fart ens
för att starta och jag har

slagit upp en bana
utanför mig själv och går
i varv runt kroppen och
hittar inte hem

och tvingar tvingar bort
tanken på

någon som bara är en
fjäderlätt dröm som har
ingen tyngd säger jag
och inte
börjat göra ont
än






Fri vers av baklänges
Läst 452 gånger
Publicerad 2006-10-21 21:05



Bookmark and Share


  eldblomma
Vackert skrivet.
Läsaren kan tolka efter stämning.
För mej förmedlar den känslan av osäkerhet och förvirring.
2006-11-28

  molly crayons
mmm. finfina varv. fastnar också extra för det vackra
i det sista. eller de två sista styckena.
2006-10-22

  Christer VIP
den är snygg

varven fångar mig
för mig runt runt
håller fast mig hela dikten igenom

gillar radbryten
den passar textinnehållet väl

och sista stycket
är finast
2006-10-22

  a h de v
jag snurrar runt med dikten, orden går bara på bara på runt i varv och det är nåt hemskt som egentligen händer men som jag inte ens hinner känna inte
än
för jag går runt som en bortförklaring till mig själv.
2006-10-21
  > Nästa text
< Föregående

baklänges
baklänges