Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev denna på nattbussen hem.


När tala är silver...

Vi faller så lätt genom
de gropar vi inte ser

Men hålen finns där

Ibland ser du inte hur långt ner du hamnat

När du från början
bara snubblade


på din egen tunga




Fri vers av aberatio
Läst 348 gånger
Publicerad 2006-10-22 05:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aberatio
aberatio