Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besvikelse

Från andra sidan bordet
blänger jag surt
På en millimeters djup
ligger min besvikelse
Du skulle vara vän
stora ord blev sagda
Vissa människor far
omkring som irrbloss
En känsla hit
en känsla dit
och några slank i diket




Fri vers av Ebbapunkt
Läst 669 gånger
Publicerad 2006-10-22 12:17



Bookmark and Share


    mellanmål
Jag tycker om den, men som alltid tycker jag bättre om text som inte associerar till ett färdigt "talesätt". Därför hade jag personligen låtit den vara ungefär såhär:

stora ord blev sagda
Från andra sidan bordet
blänger jag surt
På en millimeters djup
ligger min besvikelse

Vissa människor far
omkring som irrbloss

och sen kanske ngt mer? Jag vet inte riktigt, men jag hoppas du inte tar illa vid min kommentar. Jag tycker ssk bra om dina fyra första rader.

Mm
2006-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Ebbapunkt