Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårt att sova, för mycket tankar i huvudet som inte stillar sig...
Skriven den 22 oktober 2006




Tystnaden (senryu)

 

Den djupa tystnad

återfinnes i hjärtat

Vågar du lyssna?

 




Bunden vers (Haiku) av Annette Andersson
Läst 863 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-10-22 12:27



Bookmark and Share


  prinscess VIP
den här tyckte jag var vacker
2006-10-26

  Queen_of_Rain
denna text håller hög klass!
2006-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson