Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett helat hjärta


ah
aldrig förstod jag
detta
förrän nu
då jag
lämnat allt
till dig

att


lämnar jag
mitt hjärta till
dig


lämnar jag alla
som finns
i mitt hjärta

till dig

på samma gång




Fri vers av rebecca d
Läst 432 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-22 14:35



Bookmark and Share


  Nic
kärlek föder kärlek föder kärlek
tar med mig texten ikväll att tänka på
hoppas få följa med på denna färd och
byta min rädsla mot kärlek
2006-10-22

    Mejja
Denna talar verkligen till mig!... dessa dina ord i denna vackra text.
Ja så stor är Han och ännu större!!!
Tänk att vi först måste hamna i det för att kunna se. Vi är små.... vi Hans barn.
2006-10-22

  Åsa Gustavsson VIP
ja, här finns inga restriktioner eller undantag
läskigt eller skönt- det beror på, det!
2006-10-22

  Per Rydberg
Skön text!
Insiktsfull sanning!
Dina korta rader
gör orden
fjäderlätta.
Tack!
2006-10-22

  Ingrid Nilsson
YES!
2006-10-22

  Mia Marcus
Fint skrivet! :-)
2006-10-22

  Mikael Lövkvist
Mycket stor insikt, och spännande formulerat.
2006-10-22

  Almagrundet
Mycket fint och insiktsfullt!
2006-10-22

  Rachel Roth
vilken insikt!
det låter ju logiskt
men är större än man kan ana
2006-10-22
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d