Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

desperat

Jag är desperat..
folk har visat sin räddsla för mig..
jag ÄLSKAR att se mitt eget blod rinna
längs mina armar i väntan på att förblöda..
jag känner ingen smärta längre..
jag känner igen kärlek längre..
jag spottar på folk som inte passar mig..
jag väntar bara på döden




Fri vers av heavymetalunge
Läst 286 gånger
Publicerad 2006-10-22 19:46



Bookmark and Share


  Taggen
jag förstår dig gumman... hur har du det där uppe vid datan? puss på kinden kramar taggen...
2006-10-30
  > Nästa text
< Föregående

heavymetalunge
heavymetalunge