Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret kan inte skada dig mer

Stjärnorna kommer lysa upp vägen för oss
som dom gjort i miljoner år
Du behöver inte gråta mer min vän
för allt kommer ordna sig nu
Låt vindarna smeka bort dina tårar
du behöver inte vara rädd
Vi ska vandra genom världen tillsammans
och stjärnorna kommer följa varje steg




Fri vers av Delora
Läst 292 gånger
Publicerad 2006-10-22 22:36



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Som en tröstepsalm. Jag har också en sådan vän!
2006-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Delora
Delora