Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kände lukten av henne igår


Den mitt hjärta vill ha

Den mitt hjärta vill ha

Du försvann från mitt liv en dag utan varning.
Endast minnen av dig har jag nu kvar som förgyller mina tankar.
Någon dag kommer vi ses igen, men jag vet inte när eller var.

Månader sen jag senast hörde din röst och såg dina ögon.
Ingen är eller kommer vara så vacker som du var då och är nu.
Tiden rinner ifrån mig och letar efter dig.
Tar mig över hjärtat och känner den smärta som du lämnat kvar.

Har inga ord kvar att säja om det jag känner, för ord räcker inte till för att uttrycka det själen känner.
Jorden snurrar fortfarande och kommer göra det även när ingen av oss finns kvar.
Ärren från den tid vi var tillsammans påminner mig om denna underbara tid vare dag som går.
Rakt igenom hela mitt jag finns minnen och känslor av dig kvar.
Tro inte att jag kommer glömma dig eller det vi gjorde tillsammans
Alla blodkärl runt mitt hjärta tillhör dig och bara dig tills den dag jag dör.

Vägen som vi byggde har blivit vanvårdad och sliten, men jag går ändå på den.
Ingen kan ana hur mycket jag älskar dig nu, som då och jag låter inte heller någon förstå.
Långt från mig är du nu, men mitt hjärta vet vart du finns.
Långt från dig är jag nu, men ditt hjärta vill mig inte hitta.

Hur ska jag kunna leva utan att dig?
All min kärlek gav jag dig, men det räckte inte.




Fri vers av Nosferatu Arucard
Läst 657 gånger
Publicerad 2006-10-23 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nosferatu Arucard
Nosferatu Arucard